Trixie biedt een ruim assortiment aan hoogwaardig intelligentiespeeltjes voor zowel honden als katten van iedere leeftijd. Afwisselend, met diverse moeilijkheidniveau’s, doormiddel van laatjes, vakjes & kegels!

Resultaat 1–12 van de 35 resultaten wordt getoond

Badjas voor honden – Trixie

Vanaf  9.00
Een badjas voor je hond is hier in Nederland bijna onmisbaar! Met alle regenbuien is het lekker om je hond warm aan te kleden en je huis niet helemaal nat te krijgen. We hebben 5 verschillende maten, er zit er vast 1 bij voor jouw hond!

Ball & Treat – Trixie

 24.95
De Ball & Treat het ideale spel voor honden die van ballen houden! Bal en snoepjes, dat wil toch iedere hond?!

Beschadigde dozen

Vanaf  8.00
We geven korting op onze denkspellen waarvan de dozen zijn beschadigd. Tijdens een markt zijn we letterlijk weggewaaid en verregend. Deel van de spellen hebben we kunnen redden. Helaas niet alles. Alleen de dozen zijn beschadigd, mogelijk de spellen een schrammetje. Maar er kan nog zeker mee gesnuffeld worden!

Cat activity snack box

 4.99
Laat je kat zijn lekkers uit dit spel vissen met zijn pootje.

Extra kegels voor Trixie spellen

Vanaf  2.50
In ons assortiment hebben wij losse reserve kegels / pionnen. Ben je een kegel kwijt? Heeft je hond op een pion gekauwd of wil je het spel meer uitdaging geven door kegels toe te voegen? Bestel ze dan bij ons! We hebben de trixie kegels in 2 maten.

Flip & Fun – Trixie

 9.95
De Flip & Fun dog activity is een erg leuke level 1 intelligentiespel voor de hond. Doormiddel van schuifjes te verschuiven en bakjes weg te nemen, komt je hond bij zijn beloning. Een leuke en leerzaam spel voor je viervoeter!  

Gamble box

 9.95
Door de deksel op te tillen en de lades open te trekken komt de hond bij zijn beloning.

Kauwhart – Trixie

Vanaf  2.50
Deze kauwhartjes van runderhuid en kippenvlees zorgen voor heerlijk smikkelplezier. Onze honden zijn er dol op, jouw hond hoogstwaarschijnlijk ook!

Lick’n snack bal

 16.95
In de Lick'n snack bal kun je beloningssnoepjes en leverworst doen. Doormiddel van likken krijgt de hond rust en kalmeert hij zich.

Memory trainer – Trixie

 74.95
Met de memory trainer leer je je hond op de knop te drukken, en dan vallen er snoepjes uit de dispenser. De knop zit los, dus je kan hem ook op een andere plek neerzetten.

Pentagon – Trixie

 14.95
Het spel Pentagon van Trixie is een level 1 spel voor katten. Haal de bolletjes eraf, en het lekkers komt te voor schijn. Of het lekkers uit de gaatjes vissen. Veel Snuffelplezier!

Pokerbox 2 – Trixie

 24.95
Level 3 spel met 4 losse honden denkspellen. Bied ze los of samen aan, en laat je hond genieten van zijn snuffelplezier! Let op, Speel altijd samen met je hond.