Verhuur in Gaasterland

Of je nu woont in het mooie Gaasterland, of er op vakantie bent. Bij Snuffelplezier ben je welkom voor aanschaf van een denkspel, maar je kan ook een instelligentie spel huren.

Ook kan je bij ons een fietskar huren, voor heerlijke fietstochten door de mooie Gaasterlandse natuur. Lees hieronder verder wat we te bieden hebben.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op via onze contactpagina.

Snuffel-speel-o-theek

Altijd als eens benieuwd hoe jouw huisdier denkspellen vindt? Maar wil je er niet gelijk veel geld aan uitgeven? Of wil je je huisdier juist afwisseling geven in de denkspellen? Kom dan eens langs in onze snuffel-speel-o-theek en kom een spel huren!

Voor €5,- kun je samen met je huisdier 2 weken lang snuffelen in een spel. Tijdens deze 2 weken krijg je een stappenplan mee, zodat je samen met je huisdier, stap voor stap kunt gaan snuffelen en er geen frustratie optreedt.

Na die 2 weken breng je het spel schoon en heel weer terug, en kun je, indien gewenst, een nieuw spel lenen.

Fietskar verhuur

Ben je op vakantie in het mooie Gaasterland, of wil je een fietskar proberen voor je hond? Kom dan een fietskar huren bij Snuffelplezier!

Wij hebben 2 maten fietskarren staan die je mag huren om heerlijke fietstochten te maken. De fietskarren zijn gemakkelijk op te vouwen, en dus gemakkelijk mee te nemen in de auto om te gaan fietsen in een andere omgeving.

Social media

We zijn ook actief op Facebook & Instagram. Door ons te volgen blijf je op de hoogte van acties, nieuwe spellen en leuke weetjes!