Welkom in onze showroom!

Wil je meer informatie over onze spellen? Wil je met eigen ogen zien wat we precies hebben? Wil je meer uitleg over het spel dat je wilt aanschaffen en welk stappenplan past bij je huisdier? Of wil je een workshop hersenwerk volgen? Dat kan allemaal in onze showroom!

Op de Lyklamawei 55 in Nijemirdum hebben wij onze eigen showroom gerealiseerd, om zo onze klanten te kunnen ontvangen en meer uitleg te kunnen geven over onze producten.

Ilse_Showroom_Snuffelplezier

Snuffel-o-theek (Speel-o-theek)

Ook starten we een heuze snuffel-o-theek! Ken je dat nog van vroeger, een speel-o-theek? Spelletjes en speelgoed huren voor jezelf of kids? Gewoon voor de afwisseling een spel meenemen om mee te spelen, welke je later weer terug brengt om weer wat nieuws uit te zoeken. Dat kan nu ook voor je huisdier!

  • Huur voor €5,- 2 weken een spel en ga aan de slag met je huisdier! We leveren een stappenplan mee, om jullie te begeleiden in de juiste opbouw van het spel, zodat je huisdier niet gefrustreerd raakt omdat het nog te moeilijk is.
  • Je kunt bij ons een 10-rittenkaart aanschaffen voor €45,-, hiermee kan je 10 keer een spel huren. Deze rittenkaart kun je ook samen delen met je familie / vrienden. Let wel op, je mag 1 spel per keer meenemen per rittenkaart.

We vragen een borg van €30, deze krijg je gewoon terug als het spel compleet inlevert, of aan het einde van je rittenkaart.

Verhuur

Wij hebben ook in ons verhuur assortiment fietskarren en fietsmandjes. Wil je lekker fietsen met je hond, huur dan een fietskar bij ons! Voor €8,- per dag kun je al lekker fietsen door de Gaasterlandse natuur. Onze fietskarren zijn inklapbaar, daarom makkelijk mee te nemen op een dagje uit.

Hersenwerkbegeleider

Wist je dat hersenwerk en denkspellen de band tussen hond en baas versterkt en ontspanning geeft bij je hond?

Ilse is basisbegeleider hersenwerk, wat inhoud dat ze uitleg kan geven wat hersenwerk is, hoe je dit kan toepassen bij jou hond en waar je aan moet denken als je met je hond aan het hersenwerken bent.

Wil je je hond hersenwerk aanbieden? Maak dan een afspraak voor een workshop, om zo met je huisdier aan de slag te gaan!