Eindelijk snuffelplezier!

Leuk dat u Snuffelplezier heeft aangeschaft voor uw huisdier, deze zal er zeker dol op zijn!

Gebruiksadvies

Graag geven we u nog een aantal tips omtrent het gebruik van onze producten.

Hoe om te gaan met de intelligentiespellen

Verstop de brokjes of snoepjes tussen de bakjes op klepjes. Laat je huisdier wachten tot dat je alle brokjes of snoepjes verstopt heeft. Hierna kan het snuffelplezier beginnen!

Let op! Laat uw huisdier alleen onder uw toezicht gebruik maken van het spel, maar blijf er altijd bij om stress bij uw huisdier als mede schade aan het spel te voorkomen. Wij zijn niet aansprakelijk van enige schade door verkeerd gebruik.

Hoe om te gaan met de fleece speeltjes

De fleece speeltjes zijn gemaakt van fleecestof, dit is sterke stof niet door kracht bijna niet stuk gaat. Als je huisdier op het speeltouw gaat bijten / knagen dan kan het wel stuk gaan. Wij raden daarom aan onze speeltouwen onder toezicht aan je huisdier te geven.

Hoe om te gaan met het snuffelkussen

Verstop de brokjes of snoepjes tussen de sliertjes van het snuffelkussen. Laat uw huisdier wachten tot dat u alle brokjes of snoepjes verstopt heeft. Zodra u hiermee klaar bent, kan het snuffelen beginnen.

Let op! Laat uw huisdier alleen onder uw toezicht gebruik maken van het snuffelkussen. Het snuffelkussen wordt zo veilig mogelijk voor uw huisdier gemaakt, maar let erop dat uw huisdier hem niet stuk maakt. Wij zijn niet aansprakelijk van enige schade door verkeerd gebruik.

Leuke foto?

Snuffelen is niet alleen leuk voor uw huisdier, maar ons maak je er ook heel gelukkig mee!
Heb je een leuke foto van je huisdier? Deel hem gerust eens met ons via Facebook!

Hoe het snuffelkussen het beste schoon te maken (wassen)?

Dat het snuffelkussen door het gebruik vuil met zich mee brengt is niet te voorkomen. Wij adviseren het snuffelkussen te wassen met een handwas. Het kan namelijk voorkomen dat het snuffelkussen scheurt in de wasmachine. Kies je er alsnog voor om het snuffelkussen in de wasmachine wassen, is dit geheel op eigen risico. Doe dit dan op 30 graden, op het laagste centrifugegetal en doe het snuffelkussen in een waszak of kussensloop.

Na het wassen kunt u het beste het snuffelkussen ophangen of neerleggen. Het snuffelkussen kan niet in de droger gedaan worden.