Eindelijk snuffelplezier!

Leuk dat u Snuffelplezier heeft aangeschaft voor uw huisdier, deze zal er zeker dol op zijn!

Gebruiksadvies

Graag geven we u nog een aantal tips omtrent het gebruik van onze producten.

Hoe om te gaan met de intelligentie hersen denkspellen

Verstop de brokjes of snoepjes tussen de bakjes op klepjes. Laat uw huisdier wachten tot dat u alle brokjes of snoepjes verstopt heeft. Zodra u hiermee klaar bent, kan het snuffelen beginnen.

Let op! Laat uw huisdier alleen onder uw toezicht gebruik maken van het spel, maar blijf er altijd bij om stress bij uw huisdier als mede schade aan het spel te voorkomen. Wij zijn niet aansprakelijk van enige schade door verkeerd gebruik.

Hoe om te gaan met de fleece speeltjes

De fleece speeltjes zijn gemaakt van fleecestof, dit is in principe een stof wat niet stuk zou kunnen gaan. Toch raden wij u aan om dit speeltje alleen onder uw toezicht aan uw huisdier te geven om enige vorm van schade te voorkomen.

Hoe om te gaan met het snuffelkussen

Verstop de brokjes of snoepjes tussen de sliertjes van het snuffelkussen. Laat uw huisdier wachten tot dat u alle brokjes of snoepjes verstopt heeft. Zodra u hiermee klaar bent, kan het snuffelen beginnen.

Let op! Laat uw huisdier alleen onder uw toezicht gebruik maken van het snuffelkussen. Het snuffelkussen wordt zo veilig mogelijk voor uw huisdier gemaakt, maar let erop dat uw huisdier hem niet stuk maakt. Wij zijn niet aansprakelijk van enige schade door verkeerd gebruik.

Leuke foto?

Snuffelen is niet alleen leuk voor uw huisdier, maar ons maak je er ook heel gelukkig mee!
Heb je een leuke foto van je huisdier? Deel hem gerust eens met ons via Facebook!

Hoe het snuffelkussen het beste schoon te maken (wassen)?

Dat het snuffelkussen door het gebruik vuil met zich mee brengt is niet te voorkomen. Maar gelukkig kan het snuffelkussen worden gewassen door deze in de wasmachine te doen op 30 graden op het laagste centrifugetoerental. Ons advies is wel om hier dan geen andere kleding bij te doen en gebruik te maken van waszak of kussensloop. Het wassen is wel volledig op eigen risico, wij kunnen niet instaan voor enige schade die hiermee gemoeid zou kunnen gaan.

Na het wassen kunt u het beste het snuffelkussen ophangen of neerleggen. Het gebruik van een droger bevelen wij niet aan en de kwaliteit van het kussen gaat hierdoor achteruit.