Verzenden en retourneren

Verzenden

Wij kunnen jouw bestelling laten bezorgen, maar je kunt jouw bestelling ook zelf ophalen. Voor de verzendingen binnen Nederland & naar buurlanden België, Duitsland & Luxemburg maken wij gebruik van de diensten van DHL.

De verzendkosten per land;
* Nederland; Brievenbus zending €3,95 of Pakket €5,99
* België; pakket €9.08
* Duitsland; pakket € 8.95
* Luxemburg; pakket € 13.92

Gratis verzending
Bij een minimaal bestelbedrag van €50,- of middels een eventuele kortingscoupon bieden wij u gratis verzending.

Levertijd

Om te beginnen, leuk dat u bij ons heeft aangeschaft of op het punt staat aan te schaffen!

Afhankelijk van het product die wilt / heeft besteld, kan de levertijd verschillen.
* Producten welke wij op voorraad hebben, worden doorgaans op maandag t/m vrijdag  indien voor 12 uur besteld nog dezelfde dag verzonden.
* Gepersonaliseerde producten of producten naar wens hebben een langere leeftijd. Wij streven er naar om deze bestelling binnen 3 werkdagen naar u te versturen.

Mocht het wegens omstandigheden langer duren dan, dan houden wij u uiteraard op de hoogte over de verwachte levertijd. Heeft u vragen of de levertijd of een van onze producten? Schroom niet en neem contact met ons op.

Afhalen

Je bent van harte welkom in onze showroom om uw bestelling af te halen. Standaard bieden wij deze optie bij het afrekenen alleen aan indien u woonachtig bent in een van de volgende postcode gebieden; 85*, 86* & 87*
Mocht je buiten deze postcode gebieden wonen, ben je uiteraard ook van harte welkom! Maak dit dan even bij ons kenbaar, dan kunnen we dit voor je beschikbaar stellen.

Retourneren

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Hierna heb je na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Wanneer wij het product in goede staat (ongebruikt) retour hebben ontvangen, ontvang je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour sturen van (een deel van) jouw bestelling zijn voor eigen rekening. U kunt uw bestelling voordelig retourneren, door deze naar het DHL of DPD Parcelpunt Snuffelplezier in Nijemirdum te verzenden.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht willen wij je vragen dit bij ons kenbaar te maken per mail via vragen@snuffelplezier.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourneren in showroom

Je kunt jouw producten ook retourneren in onze showroom. Het terug te betalen bedrag wordt te allen tijde terugbetaald op dezelfde manier zoals je jouw bestelling eerder hebt betaald. Wanneer je jouw producten contant hebt afgerekend in onze showroom, maken wij het terug te betalen bedrag over naar jouw rekening.

Heb je een beschadigde of incomplete levering?

Wij proberen er alles aan te doen om jouw bestelling in goede orde bij je af te laten leveren. Toch kan het zo zijn dat er een product is beschadigd of dat er iets ontbreekt. Graag adviseren wij je na ontvangst van jouw bestelling deze te controleren op eventuele schade en/of onvolledigheid.

Komt de bestelling niet overeen met de op de site gecommuniceerde leveringsomvang? Is er iets fout gegaan?
Meld dan uiterlijk binnen 5 werkdagen na ontvangst deze gebreken bij ons aan per mail via vragen@snuffelplezier.nl. We gaan dan voor jou aan de slag om het zo snel mogelijk op te lossen.