Veelgestelde vragen & product uitleg

Op deze pagina hopen we u te kunnen voorzien van al uw vragen over onze producten. Mocht u toch een vraag hebben die er niet tussen staat, schroom dan niet om ons te contact!

 

Wat zijn de verzendkosten?

Voor zendingen binnen Nederland & naar buurlanden België, Duitsland & Luxemburg kunt u kiezen tussen twee vervoerders; DHL & PostNL.
De verzendkosten per land;
* Nederland; verzending via DHL bedraagt €5,99 of €6,64 via PostNL
* België; verzending via bedragen via DHL €9.08 of €11.24 met PostNL
* Duitsland; verzending via bedragen via DHL € 8.93 of € 11.06 voor PostNL
* Luxemburg; verzending via bedragen via DHL: € 13.92 of € 14.27 via PostNL

Hoelang is de levertijd?

Om te beginnen; leuk dat u bij ons snuffelplezier heeft aangeschaft of op het punt staat aan te schaffen!

Wij streven er naar om uw bestelling binnen 2 dagen toe te sturen.Mocht het wegens omstandigheden langer duren dan, dan houden wij u uiteraard op de hoogte over de verwachte levertijd.

Heeft u vragen of de levertijd of een van onze producten? Schroom niet en neem contact met ons op!

Hoe het snuffelkussen het beste schoon te maken (wassen)?

Dat het snuffelkussen door het gebruik vuil met zich mee brengt is niet te voorkomen. Maar gelukkig kan het snuffelkussen worden gewassen door deze in de wasmachine te doen op 30 graden op het laagste centrifugetoerental. Ons advies is wel om hier dan geen andere kleding bij te doen en gebruik te maken van waszak of kussensloop en het snuffelkussen uit te leggen in de trommel. Het wassen is wel volledig op eigen risico, wij kunnen niet instaan voor enige schade die hiermee gemoeid zou kunnen gaan.

Na het wassen kunt u het beste het snuffelkussen ophangen of neerleggen. Het gebruik van een droger bevelen wij niet aan en de kwaliteit van het kussen gaat hierdoor achteruit.

Mocht u wasmachine over een te kleine wastrommel beschikken, waardoor het snuffelkussen niet volledig uitgelegd kan worden. Adviseren we u om het Snuffelkussen af te spoelen met de hand in plaats van deze in de machine te doen.

Hoe om te gaan met de fleece speeltjes

De fleece speeltjes zijn gemaakt van fleecestof, dit is in principe een stof wat niet stuk zou kunnen gaan. Toch raden wij u aan om dit speeltje alleen onder uw toezicht aan uw huisdier te geven om enige vorm van schade te voorkomen.

Hoe om te gaan met het snuffelkussen

Verstop de brokjes of snoepjes tussen de sliertjes van het snuffelkussen. Laat uw huisdier wachten tot dat u alle brokjes of snoepjes verstopt heeft. Zodra u hiermee klaar bent, kan het snuffelen beginnen.

Let op! Laat uw huisdier alleen onder uw toezicht gebruik maken van het snuffelkussen. Het snuffelkussen wordt zo veilig mogelijk voor uw huisdier gemaakt, maar let erop dat uw huisdier hem niet stuk maakt. Wij zijn niet aansprakelijk van enige schade door verkeerd gebruik.