HuggleHounds knuffels en speeltjes voor de hond

Opzoek naar een leuk en sterk speeltje voor je viervoeter? De knotties zijn sterke knuffels voor je hond. HuggleHound ontwikkelde de exclusieve Tuffut Technologie, een unieke dubbel-laags voering, makkelijk te herkennen aan zijn felgroene kleur. Bij de productie van dit hondenspeelgoed worden 2 lagen aan elkaar gelamineerd en vervolgens vastgemaakt aan het plush van de buitenkant. Dit maakt de HuggleHound Knotties tot de meest sterke hondenknuffels!

HONDEN ZIJN ER GEK OP!
HuggleHound weet hoe honden spelen en ontwikkelde daarom hondenknuffels met knopen in de ledematen – uitermate bestand tegen het trekken van honden aan de knuffels. Deze knopen en het leuke design van de knuffels maken de Knotties uniek en origineel.

HuggleHounds Knotties zitten vol met piepers – en zijn machine wasbaar!

UITGEBREID ONDERZOEK
Research over de hele wereld leidde tot de leukste kleuren en stoffen, en het zachtste corduroy plush dat gebruikt wordt voor de Knotties. De super leuke designs maken de Knotties origineel en uniek. De gebruikte Tuffut technologie (3-lagen) maakt de HuggleHound Knotties tot de meest duurzame en de meest sterke hondenknuffels.

CE certificering betekent dat alle Knotties voldoen aan de hoogste normen op gebied van veiligheid en milieu. Dat is goed nieuws voor je hond en goed nieuws voor onze wereld. Elke Knottie ondergaat een grondige kwaliteit controle voordat het de deur uitgaat.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.