Snuffelplezier voor alle knagers

Konijnen worden vandaag de dag veel binnen gehouden, maar zijn hele actieve en nieuwsgierige dieren die graag wat te doen hebben. Speelgoed is daarom een belangrijk onderdeel voor alle soorten knaagdieren!

Een gelukkig konijn door te spelen

Wanneer konijnen regelmatig wat te doen krijgen, gaan ze meer bewegen en gebruiken ze meer hun zintuigen. Ze krijgen hierdoor meer zelfvertrouwen en worden zelfs slimmer!

Langzaam aan kan je hen steeds moeilijkere puzzels geven, zelfs veel trainingsspellen voor een hond kunt u prima gebruiken voor uw knaagdier!
Begeleid je knaagdier in het begin altijd een beetje, om het spelen rustig op te bouwen en geen spanningsboog te creëren.
Maar laat het ook vooral zelf puzzelen, om makkelijker tot oplossingen te komen en te leren denken!

Begin vooral niet te moeilijk. Want zonder succes, zal het dier weglopen of boos worden en mogelijk spanning opbouwen!

Stimuleer ook uw konijn / rat / chinchilla met meer Snuffelplezier!

Flamingo - Braintrainer met 4 blokken
Sluiten

Flamingo – Braintrainer met 4 blokken

 12.36
Houtenkist met 6 blokken met uittrekbare houten vakken met touw. Vul de kist eenvoudig met groenten, snacks of fruit. Dit speelgoed biedt 2 mogelijkheden om aan de kist te trekken. Plaats het speelgoed direct voor het dier, zodat het dier alleen hoeft te trekken. Of plaats het speelgoed zo dat uw dier het touw van bovenaf kan trekken.
Denkspel Flappie
Sluiten

Nobby – Intelligentie Spel Flappie

 9.88
Het BrainBoard Flappie is een denkspel van Nobby, welke zowel leuk is voor de hond als de kat! Het spel bestaat uit 6 gaten met klepjes, waarin snoepjes verstopt kunnen worden.
nobby snackball
Sluiten

Nobby – Voederbal

 4.09 9.05
De Nobby Snack treat ball is een speelgoed bal voor uw hond of kat & leverbaar in 3 verschillende afmetingen. Via het klepje wordt de bal gevuld met de lekkerste koekjes of snoepjes. Wanneer de bal op de juiste manier rolt zal er een snoepje of koekje uitvallen.
Sluiten

Snuffelkussen XS

 6.95 10.95
Dit snuffelkussen maat XS is de kleinste variant (+/- 30 x 30 cm) van onze snuffelkussens, speciaal gemaakt voor knaagdieren maar ook uitermate geschikt voor katten / poezen. Laat ook uw konijn, cavia , hamster of ander knaagdier lekker actief snuffelen naar al het lekkers wat u voor hem erin stopt! Snuffelen was nog nooit zo leuk voor uw huisdier, bestel hem in kleur naar wens.
Trixie Flip Board intelligentiespel
Sluiten

Trixie – Flip Board

 8.22
Verstop een beloning voor uw hond achter de schuifjes en onder de pinnen of klepjes. Genoeg uitdaging in dit level 1 spel! Let op, Speel altijd samen met je hond.
Sluiten

Trixie – Snack Board

 6.57
Dit spel is gemaakt voor de slimme konijnen en cavia's. Ze moeten de dekseltjes eraf tillen en vinden ze het lekkers. Let op, Speel altijd samen met uw hond.
Sluiten

Trixie – Solitaire

 8.22
Dit kattenspel is een uitdaging voor alle katten. Doormiddel van de doppen eraf te halen vindt je kat zijn lekkers. Let op, Speel altijd samen met je kat.