Snuffelplezier voor alle knagers

Konijnen worden vandaag de dag veel binnen gehouden, maar zijn hele actieve en nieuwsgierige dieren die graag wat te doen hebben. Speelgoed is daarom een belangrijk onderdeel voor alle soorten knaagdieren!

Een gelukkig konijn door te spelen

Wanneer konijnen regelmatig wat te doen krijgen, gaan ze meer bewegen en gebruiken ze meer hun zintuigen. Ze krijgen hierdoor meer zelfvertrouwen en worden zelfs slimmer!

Langzaam aan kan je hen steeds moeilijkere puzzels geven, zelfs veel trainingsspellen voor een hond kunt u prima gebruiken voor uw knaagdier!
Begeleid je knaagdier in het begin altijd een beetje, om het spelen rustig op te bouwen en geen spanningsboog te creëren.
Maar laat het ook vooral zelf puzzelen, om makkelijker tot oplossingen te komen en te leren denken!

Begin vooral niet te moeilijk. Want zonder succes, zal het dier weglopen of boos worden en mogelijk spanning opbouwen!

Stimuleer ook uw konijn / rat / chinchilla met meer Snuffelplezier!

Flamingo – Braintrainer met 3 ballen

 14.95
De Flamingo rody braintrainer is een intelligentie speelgoed voor uw knaagdier. Plaats snacks onder de ballen en kijk hoe snel uw knaagdier of konijn de snacks heeft kunnen traceren. Gegarandeerd speelplezier!

Flamingo – Braintrainer met 4 blokken

 14.95
Houtenkist met 6 blokken met uittrekbare houten vakken met touw. Vul de kist eenvoudig met groenten, snacks of fruit. Dit speelgoed biedt 2 mogelijkheden om aan de kist te trekken. Plaats het speelgoed direct voor het dier, zodat het dier alleen hoeft te trekken. Of plaats het speelgoed zo dat uw dier het touw van bovenaf kan trekken.

Ice pod – Scratch & Newton

 9.95
Help je knaagdier met afkoelen tijdens de warme zomerse dagen. Knaagdieren zweten niet, maar raken hun warmte kwijt via de bloedvaatjes in hun oren. De ice pod helpt hen afkoelen.

Nobby – Snackbal

Vanaf  4.95
De Nobby Snack treat ball is een speelgoed bal voor uw hond of kat & leverbaar in 3 verschillende afmetingen. Via het klepje wordt de bal gevuld met de lekkerste koekjes of snoepjes. Wanneer de bal op de juiste manier rolt zal er een snoepje of koekje uitvallen.

Snuffelkussen XS

 7.95 10.95
Dit snuffelkussen maat XS is de kleinste variant (+/- 30 x 30 cm) van onze snuffelkussens, speciaal gemaakt voor knaagdieren maar ook uitermate geschikt voor katten / poezen. Laat ook uw konijn, cavia , hamster of ander knaagdier lekker actief snuffelen naar al het lekkers wat u voor hem erin stopt! Snuffelen was nog nooit zo leuk voor uw huisdier, bestel hem in kleur naar wens.

Trixie – Snack Board

 7.95
Dit spel is gemaakt voor de slimme konijnen en cavia's. Ze moeten de dekseltjes eraf tillen en vinden ze het lekkers. Let op, Speel altijd samen met uw hond.

Trixie – Snackrol met houder

 8.95
Deze snack rol met houder schoolt de vaardigheid en geeft mentale uitdaging aan je knaagdier. Leverbaar vanaf week 26.

Trixie – Solitaire

 9.95
Dit kattenspel is een uitdaging voor alle katten. Doormiddel van de doppen eraf te halen vindt je kat zijn lekkers. Let op, Speel altijd samen met je kat.