Hersenwerk voor Honden op Mini camping de Hofstee

Dit campingseizoen ben ik (Ilse) aanwezig op mini camping de Hofstee om de vakantievierende baasjes meer te leren over Hersenwerk.

In 2023 heb ik de opleiding Hersenwerk voor honden afgerond bij de Hersenwerk academie van Marleen van Baal. Sindsdien geef ik workshops en privé lessen in Hersenwerk. En vanaf dit jaar dus ook op mini camping de Hofstee! Een leuke activiteit met je hond tijdens de vakantie waar je thuis ook mee aan de slag kunt!

Hersenwerk met Dusty

Wat is Hersenwerk?

Hersenwerk is samen met je hond snuffelen in camping-, huis-, tuin- en keukenmateriaal! Dit kan van alles zijn, zoals kinderspeelgoed, afvalmateriaal, doekjes, lapjes stof, kleding, karton. Alles, zolang het maar veilig is voor de hond. Het is een andere manier van snuffelen naar lekkers dan in denkspellen. En tijdens de Hersenwerk workshop op de camping gaan we natuurlijk aan de slag met materiaal die je mee hebt in je tent of caravan!

De voordelen van Hersenwerk:

Door de inspanning krijgt je hond ontspanning
De band tussen baas & hond wordt versterkt
Je hond krijgt meer zelfvertrouwen, want hij vindt altijd wat er gezocht wordt.
Je leert je hond beter kennen, wat vindt hij leuk? En wat niet?
Je hoeft geen dure spelletjes te kopen, maar je hebt alles gewoon thuis of in je caravan of tent.

Wist je dat Hersenwerk er voor alle honden is? Jong of oud, klein of groot, huishond of werkhond, grote neus of kleine neus, dom of slim, echt voor alle honden! Let wel erop, dat je hond met andere honden in 1 ruimte kan zijn. De ruimte is groot genoeg, maar het moet wel kunnen. Vraag anders naar de mogelijkheden voor een privéles op de dag van de workshop.

De workshop:

Persoonlijk logo Hersenwerk voor honden

Persoonlijk logo Hersenwerk voor honden

De workshop wordt gegeven met 4, maximaal 5 honden. Zo kan ik ieder van jullie individueel advies geven, want geen hond is hetzelfde.
De workshop duurt zo’n 45-60 minuten. We starten met informatie vooraf en daarna mogen jullie zelf aan de slag.
Neem veel kleine snoepjes mee. Maximaal 1cm.
Na de workshop heb je voldoende tips & tricks om thuis en op vakantie mee aan de slag te gaan met Hersenwerk.
 Op de avond voor de workshop wordt er beslist of de workshop door gaat. Jullie krijgen een mailtje of het doorgaat, en wat voor tijdstip.
Bij minimaal 8 honden gaan de workshops door. ( We doen inderdaad minimaal 2 rondes)

Heb je vragen? Stel ze gerust! Dit mag via het contactformulier op de website, of via whatsapp of telefonisch.
Mijn telefoonnummer is: 06 12 09 85 72

Woef, Ilse
Professioneel Hersenwerkbegeleider voor honden

    Workshop data 2024


    * Je hond kan samen met andere honden in een ruimte zijn. (Er is voldoende afstand). Lukt dit niet, ga dan voor een privéles.
    * Betaling dient vooraf, je krijgt samen met de informatie ook de factuur. Deze dient vooraf aan de workshop voldaan te worden.
    * Afzegging na 19.30u avond ervoor, krijg je geen restitutie van je bedrag en zal het gehele bedrag in rekening worden gebracht.